Biertafels 

Overzicht van leveranciers in biertafels

Wat is een biertafel?

Een biertafel, je weet wel, zo'n typische klaptafel met bijpassende zitbanken, is altijd handig om in huis te hebben. Overweeg je om een biertafel aan te kopen voor je bedrijf? Zeker doen! Lees verder en ontdek waarom een biertafel ook voor jouw bedrijf bijzonder goed van pas komt.

Een biertafel is veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.

Biertafel nodig

Een biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken.

Waarom een biertafel kopen?

Een biertafel is multifunctioneel

Gezellig brainstormen in het zonnetje? Breng gewoon de biertafel naar buiten en in een mum van tijd zit je met je team buiten rond de tafel. Extra plaats nodig in de eetzaal? Even de biertafel erbij halen! Allemaal goed en wel, maar haalt zo'n gele tafel met groene poten de stijl van het kantoor niet naar beneden? Welnee! Bij Flexfurn vind je ook volledig witte biertafels, die elk modern kantoor alle eer aandoen. Praktisch én stijlvol dus!

2. Makkelijk op te bergen

Een biertafel heb je zo opgesteld én weer opgeborgen. Handig wanneer je je eetzaal of vergaderruimte in een handomdraai wil omtoveren tot receptieruimte, maar ook praktisch om mee te nemen naar een evenement op locatie. Bij Flexfurn heb je trouwens de keuze uit biertafelbladen met verschillende breedtes (50, 60, 70 of 80 centimeter).

3. Gezellige evenementen organiseren

Je kunt je biertafel niet alleen gebruiken als kantoormeubilair, maar ook als buffettafel voor recepties, tuinfeesten, ... Met wat fleurige kussentjes op de zitbanken creëer je meteen een uitnodigende loungesfeer. Mag je biertafel nog ietsje stijlvoller zijn? Gooi er snel een hoes overheen voor een formele look! Kies voor een stretchhoes als je een trendy effect wil of ga voor een non-stretchhoes als je je evenement een klassieke toets wil geven.

Kijk ook eens bij: tuinbanken overzichtAlles over de tuinTuinmeubelen kopen - Tuin algemeen - Inrichten van de tuinTuinmeubelen Bsearch Trouwringen webshop - Steenkorven webwinkel -

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin