Tuinbanken

Overzicht leveranciers in tuinbanken

Tuinbanken

1. FSC®-label: Alle KING ® tuinbanken hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF).2. Geïmpregneerd Het hout van de KING ® tuinbanken is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
3. Kwaliteit De KING ® tuinbanken zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.4. Pootdikte 80mm. De KING-tuinbanken hebben een variabele pootdikte. De tuinbanken KING Charles & KING Georges hebben de grootste pootdikte, nl. 8 centimeter!

Tuinbanken

E-woodproducts is verdeler van tuinbanken in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Banc du jardin

1. Certifiés FSC®: Tous les bancs de jardin KING ® sont certifiés FSC (SGSCH-COC-008396/AF).2. Imprégnation Le bois des bancs de jardin KING ® est imprégné profondément et sous pression. Cela signifie que les tables ont été traitées contre l'humidité, les moisissures et les insectes. Ce traitement prolonge la longévité des meubles de jardin.

3. Qualité Les bancs de jardin KING ® sont fabriqués avec du bois de pin de première qualité : Picea abies. Le bois est de couleur crème tendant vers le blanc.4. Epaisseur des pieds: 80mm Les planches des pieds KING ® sont d'une épaisseur de 80mm. Les autres planches sont 40mm!5.

Alles over tuinbank

Zodra de zon schijnt trekken we maar wat graag de tuin in. Mooie tuinmeubelen zijn helaas niet goedkoop, maar voor dit tuinbankje en tafeltje hoeft u geen grote bedragen neer te tellen. En u hoeft ook geen handige Harry te zijn. Een paar planken en balken die u op maat laat zagen, en de rest is kinderspel. Wit oogt altijd zomers en fris. De keuze voor een witte beits en dito kussens was dan ook snel gemaakt. Maar ook kleur hoort bij de zomer: vrolijke kussens in allerlei tinten blauw met een vintage- of retromotiefje doen het altijd goed. Speels, trendy én stijlvol!

Je tuin sfeervol inrichten met een tuinbank

Een mooie tuinbank kan de sfeer in de tuin een heel stuk beter en gezelliger maken. De tuinbank matcht naadloos met de stijl van de tuin en geeft nét dat beetje extra dat nodig is om het echt gezellig te maken. Geniet van het zonnetje samen met je vrienden of gebruik de tuinbank alleen voor de sier om de tuin mooier te maken. Een tuinbank is een onmisbaar onderdeel bij het inrichten van je tuin!

Wil je jouw tuin een romantische uitstraling geven? Dan is een perfecte tuinbank hier hét middel voor. Je kunt de bank neerzetten in een knus en beschut hoekje of hem zetten onder een romantisch begroeide pergola. Het toppunt van romantiek is natuurlijk een tuinbank met trellis, zodat er ook planten tegen de bank zelf aan kunnen groeien. Kies voor romantische planten en bloemen in dit deel van de tuin, zoals (klim)rozen.De moderne tuin wordt gekenmerkt door strakke lijnen en duidelijke afscheidingen. Kleinere moderne tuinen zijn vaak volledig betegeld, grotere tuinen hebben meestal een grasveld met duidelijke borders en strakke paden. Een moderne tuin loopt altijd gevaar om een tikje saai te zijn als je verder niets toevoegt. Een moderne tuinbank kan dan net het verschil maken tussen een saaie tuin of een gezellige en sfeervolle tuin met moderne uitstraling.

Table de jardin  -  Klik hier voor een leverancier in steenkorven  - Grasrobot specialist Alles over de tuin  -
Linkbuilding voor tuinsectorLees meer over steenkorven - Klik hier voor trouwringen -


  
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin