Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Goed onderhoud helpt om zo lang als mogelijk van tuinmeubelen te genieten. Zelfs de zogenaamde onderhoudsvrije meubelen verheugen zich op een flinke schoonmaakbeurt. Waar het bij houten meubelen nodig is om te voorkomen dat ze gaan rotten, geldt bij kunststoffen meubelen dat ze even schoongemaakt willen worden om te voorkomen dat de kleding vies wordt.

Beschermen tegen vocht

Om tuinmeubelen te beschermen tegen de regen, vorst en sneeuw van de herfst en de winter is het goed om aan het eind van het seizoen te beginnen met het onderhoud. Voor houten meubelen betekent dit dat ze licht worden opgeschuurd en met een buitenlak worden geverfd.
Op die manier zorgt de lak er tijdens de vochtige, natte periode voor dat het hout niet kan gaan schimmelen. Na de verfbeurt is het het best ze in een afgesloten ruimte te zetten, waar het niet vochtig is. Aan het begin van het nieuwe seizoen kan de schuur- en lak beurt even herhaald worden. Op die manier wordt het hout goed geïmpregneerd.

Kunststof

Kunststoffen meubels hebben dit alles niet nodig. Het kan echter geen kwaad om ze goed te reinigen, te laten drogen en dan op te slaan in een vochtvrije ruimte of in plastic zeil in te pakken. Ondanks het feit dat het kunststof is kunnen deze meubels door vocht en bladeren die er op landen wel degelijk schimmels produceren. Dat maakt het schoonmaken aan het eind van de winter des te moeilijker, omdat een schimmel hardnekkig is en op het oog misschien weggeveegd lijkt, maar er wel degelijk nog steeds zit. Schimmels kunnen ziektes veroorzaken. Het is daarom, zeker wanneer er kinderen in de buurt zijn, verstandig de meubels na schoonmaak op te bergen of goed in te pakken.

Canvas

Tuinmeubelen waar canvas in verwerkt is, zijn vaak van een combinatie hout en canvas. Met name het canvasdeel is erg gevoelig voor vocht en schimmels. Het kan daarom geen kwaad het canvasdeel los te maken -mits dat kan- en opgevouwen in huis te bewaren. Is het canvas vies, dan is reinigen de beste oplossing, aangezien het dan ook waterdicht gemaakt kan worden. Canvas dat in de wasmachine gewassen wordt en niet waterdicht gemaakt wordt, blijft nat na een regenbui en zal sneller van kleur verschieten, schimmelen en slijten.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen hebben net als gewone meubelen hun onderhoud nodig. Neem daarom aan het eind van het seizoen en voordat het nieuwe seizoen begint even de tijd om ze goed schoon te maken, te lakken waar nodig, te voorzien van schroeven die niet roesten en te beschermen tegen natuurinvloeden. Houd daarbij rekening met de gebruikers en de plek waar ze staan ofwel gebruik natuurlijke producten die afbreekbaar zijn. Op die manier worden de tuin, de tuinmeubelen en de gebruikers beschermt tegen schadelijke invloeden en kun je optimaal van de tuin, de tuinmeubelen en de natuur genieten wanneer het weer dat toelaat.

Tuinmeubelen Nederland

Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. In onze webshop geven wij een overzicht van tuinmeubelen in alle prijsklassen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Meuble de jardin


1. Certifiés FSC®: Tous les bancs de jardin KING ® sont certifiés FSC (SGSCH-COC-008396/AF).2. Imprégnation Le bois des bancs de jardin KING ® est imprégné profondément et sous pression. Cela signifie que les tables ont été traitées contre l'humidité, les moisissures et les insectes. Ce traitement prolonge la longévité des meubles de jardin.
3. Qualité Les bancs de jardin KING ® sont fabriqués avec du bois de pin de première qualité : Picea abies. Le bois est de couleur crème tendant vers le blanc.4. Epaisseur des pieds: 80mm Les planches des pieds KING ® sont d'une épaisseur de 80mm. Les autres planches sont 40mm!5.

Moderne trouwringen - Kies steenkorven -

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin